Dé garage voor Dokkum en omstreken

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Dokkum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Dokkum. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.  Verder hebben wij onze eigen automaterialenhandel zodat uw weer snel met uw auto op weg kunt.

De garage met kwaliteit en scherpe tarieven in Dokkum

Bij Carteam PD Auto-onderhoud, de garage voor Dokkum, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is Autobedrijf Carteam PD Auto-onderhoud daarmee dé garage  in Dokkum en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

Daarom naar Carteam PD Auto-onderhoud, dé garage voor Dokkum

  • Betaalbare tarieven

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen

  • Goed opgeleide technici

Bel voor werkplaatsafspraak:

0519-293506

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw auto? Bel 0519-293506.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij garage Autobedrijf Carteam PD Auto-onderhoud in Dokkum betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Garage Autobedrijf Carteam PD Auto-onderhoud in Dokkum houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.